tarieven
vragem
contact
orderplaatsen

Dia's

Laat u ook graag uw vakantiedia's uw vrienden en familie zien, maar heeft u ook zo'n hekel aan de hele rompslomp om uw diascherm van zolder te halen, de diatafel te tillen, een verlengsnoer te zoeken, de (hopelijk nog werkende) projector te pakken, terwijl het allemaal een stuk eenvoudiger kan!

Apparatuur & Techniek

Alle dia's worden met professionele apparatuur ingescand, die er garant voor staat om verbazingwekkend hoge beeldkwaliteit te realiseren. Door middel van van de ingebouwde Digital ICE4 technologie worden krassen en stoffen vrijwel geheel verwijderd. De kwaliteit die wij realiseren is de kwaliteit die u verwacht; misschien overtreffen wij zelfs uw verwachtingen!
Bij ons kunt u terecht met ingeraamde dia's, dia's op strook en negatieven.

Kwaliteit & Resolutie

De dia's worden standaard ingescand op een resolutie van ongeveer 2000 x 1300 px. (JPG)
Dit is een zeer hoge resolutie, waarmee u alle kanten op kunt. De ingescande dia's kunnen op een CD of DVD bewaard worden als archief, maar we kunnen er ook een video-DVD van maken, waarbij al uw dia's op een door uw aangegeven tijdsinterval getoond worden. Daarnaast is deze resolutie ook uitstekend geschikt om uw dia's op standaard formaat (10x15) te laten afdrukken, maar ze kunnen ook zeer zeker op hoge kwaliteit op A4-formaat afgedrukt worden. En als laatste zijn ze ook uitstekend geschikt om op hoge kwaliteit op uw computerscherm of op uw TV te laten zien.
Een nog hogere resolutie (TIFF) is ook mogelijk, zodat ze geschikt zijn voor professioneel drukwerk.

Een voorbeeldscan kunt u zien door op de dia aan de rechtkant te klikken.

Voor de tarieven klik hier.

NIEUWS

Nu ook digitaliseren van APS rolletjes mogelijk!